Gees , gemeente Coevorden, Drenthe – July 22, 2015 – Beelden in Gees – The Netherlands – Beeldentuinconcert

What
Beeldentuinconcert
When
Wednesday, July 22, 2015
19:30 - 10+ Buy Tickets
Where
Schaapveensweg 16
Gees , gemeente Coevorden, Drenthe, The Netherlands 7863 TE

De Galerie en Beeldentuin liggen, als een waar paradijs, te midden van een weids en verstild landschap, in een der mooiste gedeelten van Drenthe. Op zeven hectaren grond is hier een tuin aangelegd met een zeer gevarieerde beplanting, alle soorten keurig van naam voorzien. Zo is er een slingerend bospad, met hier en daar verrassende doorkijkjes.

Er zijn uitgestrekte, soms glooiende gazons, af en toe onderbroken door grote ronde vijvers en pittoreske boomgroepen. Op sommige plaatsen specifieke tuinen met mooie collecties geraniums en grassen. Verspreid over het hele terrein noden gerieflijke bankjes en besloten schuilhutten uit tot een rustig beschouwend pauzeren, of een ongestoord gesprek.

Other Info
Beeldentuinconcert buiten. Geniet van een wandeling door de mooie beeldentuin en strijk neer in de tuin om naar de muziek van Chabliz te luisteren.
Outdoor concert in a beautiful garden with statues.
Organised by Unplug and Play ( https://nl-nl.facebook.com/pages/Unplug-and-play/1428486000741786 ).

Vanaf half 8 's avonds treedt de band Chabliz uit Den Haag op. Hun muziek wordt wel pop noir genoemd; dat houdt van alles in, in ieder geval hoor je Kurt Weill, een sfeer van jazzy cabaret, maar ook vette hits als Billy Jean en I put a spell on you. Met expressieve zangeres Petra de Winter als middelpunt en een bijzondere instrumentatie wordt de luisteraar geboeid, uitgedaagd en verrast. Tuin open om 7 uur, optreden vanaf half 8 tot een uur of 10. Toegang 10 euro.

« Back to the calendar

This entry was posted in Concerts and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.