Vlaardingen, Zuidholland – February 25, 2024 – Brandweer (District U) – Netherlands – Concert Chabliz

What
Concert Chabliz
When
Sunday, February 25, 2024
19:00 - All Ages Buy Tickets
Where
Olivier van Noortlaan 640
Vlaardingen, Zuidholland, Netherlands 3133AR
Other Info
Aanstaande zondagavond geven we een live optreden in De Brandweer te Vlaardingen, in District NU. Gratis toegang. Female fronted artpop, pop-noir, jazzy ballades en gothicjazz op vocals, piano/keys en contrabas. Eigen werk plus vreemde arrangementen van nummers van een paar van onze helden. We laten ons o.a. inspireren door David Bowie, Nick Cave, Kate Bush, Nina Hagen, Diamanda Galas, Yma Sumac, Greetje Bijma en Joy Division. Je bent van harte welkom! Het concert vindt plaats op de Olivier van Noortlaan 640 te Vlaardingen en het duurt van 19.00 uur tot plm 21.00 uur.

« Back to the calendar

This entry was posted in Concerts and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.